BERGAMO, ITALY - NOVEMBER 11: Mauro Emanuel Icardi (L) and Ivan Perisic of FC Internazionale look dejected during the Serie A match between Atalanta BC and FC Internazionale at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on November 11, 2018 in Bergamo, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

POLEMIKA SE NASTAVLJA

ARGENTINSKA ZVIJEZDA PREKINULA ŠUTNJU NAKON NAPISA O SUKOBU S IVANOM PERIŠIĆEM Njegova poruka završila je na naslovnicama talijanskih medija

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.02.2019. u 17:30

 • Donedavni kapetan Intera Mauro Icardi oglasio se prvi put nakon što je u javnost procurila informacija da mu je oduzeta kapetanska traka.

  Jedan od razloga za takav potez navodni je i sukob s Ivanom Perišićem. Neki talijanski mediji naveli su kako je do problema na relaciji Icardi - Perišić došlo nakon što je žena argentinskog nogometaša Wanda nedavno u jednoj emisiji komentirala da bi iza Perišićeve želje za odlaskom iz Intera možda mogli stajati i osobni problemi.

  "Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno?" - navodno je ljutiti Perišić urlao na poznatog napadača.

   

  Kako bilo, Icardiju je oduzeta kapetanska traka, novim kapetanom imenovan je Samir Handanović, a Argentinac je izostavljen iz kadra za prvu utakmicu 1/16 finala Europske lige protiv Rapida.

  "Bolje šutjeti i praviti se glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju", napisao je Mauro, citirajući na taj način američkog pisca Marka Twaina.

  Icardi je poruku objavio nakon završetka utakimice protiv Rapida, ista je završila na naslovnicama talijanskih medija poput Gazzette dello Sport i čini se kako je time dodatno produbljen jaz između njega i Intera.

  Iz drugih medija