Alessandro Sabattini/Getty Images
POVRATAK U FORMU

ATALANTA SE 'OPORAVLJA' OD DINAMA Razbili Romu 'kao od šale' na gostovanju, Pašaliću trebale dvije minute za asistenciju!

Atalanta je nakon Dinama odigrala 2-2 protiv Fiorentine u Bergamu gdje se spašavala nakon 2-0 gostiju. Sada su došli do pobjede na zahtjevnom gostovanju...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2019. 23:21

"Mi smo u stanju izgubiti četiri utakmice u skupini, ali zato pobijediti Manchester City i kod kuće i na gostovanju", tako je opisao svoju momčad jedan neutješni navijač Atalante nakon 4-0 poraza od Dinama u Ligi prvaka.

I uistinu Atalanta se brzo oporavila, večeras su pobijedili na teškom gostovanju kod Rome u Rimu 2-0. Junak je bio Duvan Zapata koji je u 71. minuti snažno lijevom nogom zakucao loptu u mrežu Pau Lopeza za - pobjedu. Konačan rezultat postavio je Nizozemac Marten De Roon u 90. minuti nakon asistencije Marija Pašalića.

Treća naglasiti da je Pašalić dobio priliku dvije minute ranije zamijenivši Gomeza u 88. minuti. Nikola Kalinić igrao je od 76. minute kada je ušao umjesto stopera Fazija.

Atalanta je nakon Dinama odigrala 2-2 protiv Fiorentine u Bergamu gdje se spašavala nakon 2-0 gostiju. Sada su došli do pobjede na zahtjevnom gostovanju i privremeno skočili na treće mjesto Serie A.

Linker
24. travanj 2024 05:02