REUTERS/Gonzalo Fuentes
SVI SU SE UPLELI U MREŽU

BIO JE TO KLASIČNI 'FAKE NEWS', IZGLEDA DA KRIZA POČINJE! Javio se sin 'kupca' Milana, svojom je porukom razočarao milijune diljem svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2019. 17:14

Kad nešto napiše torinski list La Repubblica, to obično bude OK. Imaju talijanski kolege svoje ljude, prave izvore, baš vrela informacija koje rado prihvaćaju i čitatelji, ali i novinari diljem svijeta.

Nećemo reći da je taj medij danas izgubio svoj kredibilitet, ali "posao" s navodno novim Milanovim vlasnikom, Bernardom Arnautom bio je klasična "patka". Javio se sin čovjeka koji je inače, po vokaciji drugi najbogatiji čovjek kontinenta na kojem živimo i rekao:

- Ništa od toga.

Kako i dolikuje ljudima iz svijeta mode, a mlađi Arnault imena Antoine je među ostalim sa svojim ocem i braćom vlasnik brenda Louis Vuitton, javio se Francuz preko Instagrama i sve opovrgnuo. Da razriješimo, traži se kupac za AC Milan budući da je on opet na prodaju od kompanije Elliott koja ga je izvukla iz dugova ranijih vlasnika.

"Dragi navijači AC Milana,

Pišem vam ove poruku kako bih prekinuo spekulaciju o interesu moje obitelji za kupnju Milana. Jako poštujemo vas i vaš klub, ali nismo kontaktirali nikoga iz kluba niti postoji naš interes za kupnju.

Ne znam odakle dolaze glasine da želimo kupiti klub, ali one nemaju baš nikakvog temelja. Želimo vam sve najbolje u sezonama koje dolaze", napisao je Antoine Arnault.

Linker
20. travanj 2024 16:01