Tullio M. Puglia/Getty Images
NEUMORNI HRVAT

BITNE PROMJENE U SASTAVU JUVENTUSA Veliki šef nahvalio Mandžu i Pjanića, a Cristianu Ronaldu najavio pauzu: 'Mandžukić je bio najsvježiji...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2018. 20:01

Nakon rezultatski nebitnog poraza protiv Young Boysa u 6. kolu prvog kruga Lige prvaka, nogometaši Juventusa okreću se prvenstvu u kojem ih ove subote čeka gradski derbi protiv Torina u 16. kolu.

Trener Juventusa Max Allegri je dan uoči okršaja protiv uvijek neugodnog gradskog rivala najavio bitne promjene u sastavu.

"Cancelo ima problem s meniskusom i mora na operaciju, a vidjet ćemo hoće li zaigrati Cuadrado koji mora obaviti manji operativni zahvat. Ovo je za nas utakmica nabijena emocijama, ali moram zadržati stvari pod kontrolom, zaustaviti tenzije da sve ostane na nogometu, a ne da se pretvori u neku ružnu predstavu", rekao je talijanski trener i najavio promjene:

"Chiellini se vraća u prvu momčad, još uvijek imam dvojbe oko Bonuccija i Ruganija. De Sciglio je na desnom, Alex Sandro na lijevom boku, Pjanić u sredini. On je za nas vrlo važan igrač, daje nam vremena i prostora da razvijemo igru, i sutra će igrati s Emre Canom. Mandžukić je bio najsvježiji od svih jutros na treningu, on je stvarno sjajan i sutra će sigurno igrati", najavio je Allegri.

Sve je naravno najviše zanimalo hoće li zaigrati i Ronaldo...

"Njega ćemo odmoriti u nekoj od utakmica koje slijede, protiv Rome, Atalante ili Sampdorije. Njegovi komentari da je ovaj Juventus najbolja momčad u kojoj je igra? Mogu samo reći da u Juventusu svi daju sto posto, naporno se radi i takve metode donose rezultate", zaključio je Allegri.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 10:03