Goran Mehkek / CROPIX
DIREKTOR ZNA

BOBAN NAKON DERBIJA OTKRIO ŠTO JE PRAVI RAZLOG PORAZA 'Dečkima je baš toga nedostajalo, jer znaju oni što znače ove utakmice'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2019. 15:24

Jedan od onih koji je indirektno najavio da ne treba očekivati "čuda" od pomlađenog Milana je i Zvonimir Boban koji traži vremena... Kakav je osjećaj vratiti se u Milano i biti na derbiju, ali na tribinama, pitali su ga talijanski novinari.

- Uvijek je zadovoljstvo ovdje se vratiti i gledati ovakve utakmice. Svako jutro si govorim da sam još nogometaš, iako više nisam, reći će bivši hrvatski reprezentativac.

VERONA, ITALY - SEPTEMBER 15:  Krzysztof Piatek of AC Milan  celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between Hellas Verona and AC Milan at Stadio Marcantonio Bentegodi on September 15, 2019 in Verona, Italy.  (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)
Alessandro Sabattini/Getty Images / Getty Images
Ante Rebić

Rossoneri su mogli doživjeti i neugodniji poraz u derbiju protiv Intera od 2-0, srećom "gosti" nisu imali dovoljno koncentracije...

"Potreban je karakter, uostalom svi znamo kakav je nogomet. Vjerujem da će dečki ubuduće ostvarivati rezultate kojima ćemo se veseliti. Jer to su sve dobri dečki i oni razumiju što znače ove utakmice.", rekao je Boban, a koji je odnedavno u funkciji direktora u Milanu.

Linker
19. travanj 2024 22:07