Maurizio Lagana/Getty Images
INTER SE SPAŠAVAO PROTIV PARME

BROZOVIĆEVE POGREŠKE KOŠTALE INTER! DRUŠTVO IZ MILANA NIJE ISKORISTILO POSRTAJ JUVENTUSA Bez Ronalda kiksali kod jedne od najslabijih momčadi lige

Piše: HinaObjavljeno: 26. listopad 2019. 19:25

Talijanski nogometni prvak Juventus u 9. je kolu odigrao samo 1:1 (0:0) na gostovanju kod novog prvoligaša Leccea.

Juventus je poveo golom Dybale iz kaznenog udarca u 50. minuti, a poravnao je Mancosu također s bijele točke samo šest minuta potom.

Mario Mandžukić nije konkurirao za nastup u momčadi Juventusa.

Vodeći Juventus sada ima 23 boda, dva više uz utakmicu više od drugog Intera koji od 18 sati igra na svom terenu protiv Parme, dok je Lecce 16. s osam bodova.

Brozovićeve pogreške koštale Inter

Nogometaši milanskog Intera propustili su priliku vratiti se na čelo ljestvice talijanskog prvenstva, oni su na svom stadionu u susretu 9. kola igrali 2-2 (1-2) s Parmom i tako nisu iskoristili kiks Juventusa koji je ranije u subotu igrao 1-1 (0-0) na gostovanju kod novog prvoligaša Leccea.

Parma je pružila odličan otpor od samog početka, iako su Nerazzurri bili veliki favorit pred susret. Conteu je nedostajao dobar broj igrača zbog ozljeda, uključujući i Sensija i Alexisa, ali bitni su igrači nedostajali i Parmi, koja nije imala niti jednog centralnog napadača spremnog za susret. U napadu se tako našao Yann Karamoh, 21-godišnjak na posudbi upravo iz Intera.

Inter je došao do vodstva u 23. minuti preko Candreve, nakon čega je uslijedio kolaps Conteove obrane. Karamoh je iskoristio dvije pogreške Marcela Brozovića da oduzme lopte - prvi put je u solo akciji zabio predivan pogodak, a drugi put asistirao za Gervinha.

Inter je ušao bolje i kontroliranije u drugi dio, te do izjednačenja došao odmah početkom nastavka preko pogotka Lukakua koji je prvo bio poništen, a onda uz pomoć VAR-a priznat. Na koncu su ipak propustili priliku ponovno povesti, u posljednjim trenucima utakmice Nerazzurri su opkolili šesnaesterac gostiju, ali do pogotka nisu uspjeli doći, pa je susret završio 2:2.

Genoa - Brescia 3-1

Nogometaši Genoe u prvoj su utakmici pod vodstvom novog trenera Thiaga Motte na svom terenu svladali Bresciju sa 3-1 (0-1) u susretu 9. kola talijanskog prvenstva.

Gosti su poveli sjajnim pogotkom Tonalija iz slobodnog udarca iskosa s lijeve strane u 34. minuti, a u nastavku je Motta vukao prave poteze jer su sva tri igrača koje je uveo s klupe postizali golove. Prvo je Agudelo u 66. minuti poravnao na 1-1, pa je Kouame vrhunskim potezom u 75. doveo Genou u vodstvo, da bi konačnih 3-1 postavio makedonski veteran Pandev u 79. minuti.

Ovom pobjedom Genoa je preskočila Bresciju na ljestvici, sada je 17. s osam bodova, jednim više od 18. Brescije.

Linker
24. travanj 2024 23:32