Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
TALIJANI TVRDE

ČITAV KLUB SE PODIGAO NA NOGE ZBOG HRVATA: ZBOG VATRENOG SU POČELI NOVI PREGOVORI Pod hitno žele izmijeniti ugovor hrvatskog reprezentativca!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2019. 17:44

Sjajnim nastupima Marcelo Brozović zacementirao je svoje mjesto među najvažnijim igračima milanskog Intera. No situacija prije godinu i pol dana nije izgledala ni približno ovako...

Hrvatski reprezentativac tada bio na izlaznim vratima talijanskog velikana, Sevilla je već imala spreman ugovor, ali Broz je ipak ostao u Milanu. Pokazala se ta odluka kao pun pogodak.

Danas Antonio Conte bez njega uopće ne može zamisliti igru Intera, a u strahu od potencijalnih ponuda, klub je s Vatrenim krenuo u pregovore oko novog ugovora. Barem tako tvrdi talijanski Calciomercato.

Ono što brine društvo iz Milana je otkupna klauzula po kojoj Brozović može napustiti Inter u slučaju da netko ponudi 60 milijuna eura, a tu stavku sada žele u potpunosti eliminirati ili ju znatno povećati.

Pored spomenutog, Talijani dodaju da postoji i plan da se hrvatskom veznjaku produži ugovor do 2024. godine, ali i da mu se povisi plaća koja trenutno navodno iznosi tri i pol milijuna eura.

Linker
16. travanj 2024 13:51