Paolo Bruno/Getty Images
OD SJAJA DO OČAJA

DINAMOV EUROPSKI SUPARNIK PROKOCKAO JE VELIKU PREDNOST U RIMU! OVO JE DOKAZ DA MODRI MOGU I DO SLAVLJA NA SAN SIRU: Nebeskoplavi su bili u grogu

Piše: Iva PrpićObjavljeno: 19. listopad 2019. 19:00

Nogometaši Atalante odradili su posljednji ispit u talijanskom prvenstvu na gostovanju kod Lazija uoči utakmice trećeg kola Lige prvaka protiv Manchester Cityja na Etihadu. Izabranici Gian Piera Gasperinija odigrali su sjajno prvih 45 minuta, te su na predah otišli s visokom prednošću od 0:3 zahvaljujući raspoloženom Murielu koji je postigao dva, te Gomezu koji je postigao jedan pogodak.

Nakon izlaska iz svlačionice domaći nogometaši se bude, a smanjenje prednosti donio je svojoj momčadi u 69. minuti Ciro Immobile iz jedanaesterca. Mreža Gollinija nije dugo mirovala jer je već nakon jedne minute neizvjesnost na Olimpico vratio Correa koji je Rimljanima donio rezultat 2:3. Konačni rezultat postavio je raspoloženi Immobile u 92. minuti utakmice, također iz kaznenog udarca. Hrvatski veznjak Mario Pašalić odigrao je 60 minuta susreta kada ga je zamijenio De Roon.

Nakon neočekivanog kiksa u Rimu, trener Božice Gasperini uputio je žestoku na račun suđenja:

- Lazio je jako kvalitetan u napadu, neizbježno ih je neutralizirati na domaćem travnjaku. Šanse koje je Lazio imao nisu ništa u odnosu na one koje je Atalanta stvorila u prvom i drugom poluvremenu. Nogomet je jednostavan sport, ali kakvo je ovo smeće? Immobile se "prošetao", osjetio kako ga nešto grabi i pao u šenaestercu, to je očigledno. Ni u drugoj situaciji nema govora o penalu, Immobile je ubacio svoju nogu ispred De Roona kako bi ga spriječio u primanju lopte. Danas sam svjedočio sjajnoj igri Atalante, šteta što nam se ovakve stvari događaju učestalo. Sada letimo u Manchester kako bi nastavili iskustvo igranja u Ligi prvaka u utorak.

Linker
20. travanj 2024 04:07