MILAN, ITALY - JANUARY 11: Marcelo Brozovic of FC Internazionale in action during the Serie A match between FC Internazionale and Atalanta BC at Stadio Giuseppe Meazza on January 11, 2020 in Milan, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

PIŠE TUTTOSPORT

DOBRE VIJESTI ZA MARCELA BROZOVIĆA Hrvatskom reprezentativcu žele dokazati da je nezamjenjiv, a slavni trener inzistira na posebnoj klauzuli

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 22.03.2020. u 19:18

 • U moru loših vijesti diljem svijeta stiže i jedna dobra i to isključivo sportska vezana za hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića (27).

  Hrvatski veznjak bio je blizu napuštanja San Sira prošloga ljeta, ali je dolaskom Antonija Contea na klupu postao nezamjenjivi kotačić u igri 'Nerazzurra'.

  Tuttosport tako tvrdi da je Inter bla veznjaku Vatrenih spreman produljiti produljenje ugovora, a da Conte inzistira da u njegov ugovor bude ugrađena posebna klauzula.

  Naime, Conte inzistira da iz potencijalno novog ugovora bude izbačena odštetna otkupna klauzula u visini od 60 milijuna eura. Aktualni ugovor Brozovića za klub veže do lipnja 2022. godine, a ranije je interes za dovođenjem Hrvata, između ostalih, pokazao i veliki Real Madrid.

  Ove je sezone Brozović za Inter upisao 23 nastupa u Serie A i pritom je zabio tri pogotka, a na San Siro je stigao 2015. iz Zagreba.

  Iz drugih medija