TOKYO, JAPAN - JUNE 09: Roberto Baggio looks on after the J.League Legend and Glorie Azzurre match at the National Stadium on June 9, 2013 in Tokyo, Japan. (Photo by Masashi Hara/Getty Images)
Masashi Hara/Getty Images

'LIJEČNCI I SESTRE SU HEROJI'

'DOŠLO JE VRIJEME DA SE SVE ZATVORI I OTKAŽE SEZONA' Legenda talijanskog nogometa zavapila: 'To je jedini način spašavanja'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 26.03.2020. u 18:12

 • Bivši talijanski nogometni reprezentativac Angelo di Livio (53) pozvao je na otkazivanje nogometne sezone zbog epidemoje koronavirusa koji je samo u Italiji odnio više od 6.800 života.

  "Došlo je vrijeme da se sve zatvori i otkaže sezona," kazao je 53-godišnji Di Livio u razgovoru za Tuttosport.

  "Mislim da je jedino ispravno otkazati sezonu i započeti opet u srpnju ili kolovozu. To je jedini način spašavanja talijanskog nogometa," dodao je.

  Bivši igrač Juventusa, Fiorentine, Padove i Perugije pozvao je talijanske vlasti da nagrade liječnike i medicinske sestre.

  "Liječnici i medicinske sestre su izvanredni i nevjerovatni heroji. Nemaju trenutak odmora. Nadam se da će ih država nagraditi kada se završi ovo loše razdoblje. Bez njih bilo bi nam stvarno teško," dodao je Di Livio koji je za talijansku reprezentaciju igrao od 1995. do 2002. sakupivši 40 nastupa.

  Tagovi
  Iz drugih medija