REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS
KATASTROFA

DRAKONSKA KAZNA ZA TALIJANA U NAPONU SNAGE? Primio poziv za reprezentaciju, a tužitelj bez milosti: Ovo je noćna mora, mogao bih izgubiti djecu...'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 04. ožujak 2017. 13:09

Armando Izzo, trenutačno nogometaš talijanske Genoe, suočava se s rigoroznom kaznom u visini od čak šest godina neigranja nogometa, koliko zahtjeva tužitelj.

Nalazi istrage su pokazali kako je Izzo sudjelovao u namještanju utakmice Serie B između Modene i Reggine u sezoni 2013/2014, a pod povećalo je došao prije otprilike godinu dana kada je napravljena sveobuhvatna istraga nižih talijanskih liga.

Izzo gotovo sigurno može 'objesiti kopačke o klin' ukoliko zaista dobije zabranu od šest godina neigranja. K tome, već je ranije zaradio novčanu kaznu od 20.000 eura i svakako može žaliti zbog razvoja situacije jer je prije nekoliko mjeseci primio poziv za reprezentaciju Italije. No, umjesto da napravi iskorak, igrač Genoe će se, po svemu sudeći, suočiti s teškim životnim razdobljem. Inače, Izzo se oglasio za medije i izjavio:

- Ovo je noćna mora, strah me da bih mogao izgubiti sve: reprezentaciju, svoju djecu... Nadam se da će isplivati prava istina, moj odvjetnik će učiniti sve da dokaže moju nevinost.

Linker
17. travanj 2024 17:57