REUTERS/Stefano Rellandini
U IŠČEKIVANJU REZULTATA PRETRAGA

DVOJICA VATRENIH NASTRADALA U VELIKOM DERBIJU, PRIJETI IM PROPUŠTANJE SPEKTAKLA Pobjeda skupo plaćena, trener otkrio: Hrvati su sami tražili izmjene

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2018. 10:18

Iako je Inter pobijedio Milan s 1:0 golom Maura Icardija u drugoj minuti sudačke nadoknade velikog derbija 9. kola talijanskog prvenstva, 'Nerazzurri' nisu prošli bez posljedica.

Naime, u tom susretu ozlijedila su im se čak trojica nogometaša, od kojih su dvojica hrvatskih reprezentativaca. Nastradali su Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Radja Nainggolan.

Nainggolan je izašao već u 30. minuti susreta, a talijanski mediji pišu da mu je nastradao gležanj lijeve noge i da je upitan njegov nastup u derbiju protiv Barcelone u Ligi prvaka u srijedu.

Perišić je pak zamijenjen u 70. minuti susreta, a izašao je vidno šepajući. Vrsta i težina njegove ozljede, kao i u slučaju Nainggolana, bit će utvrđeni nakon pretraga, a navodno mu je nastradao bedreni mišić.

Što se Brozovića tiče, on se treneru Spallettiju požalio na ozljedu, iako je odigrao svih 90 minuta.

"Probleme dvojice Hrvata morat ćemo evaluirati. Obojica su tražila izmjene krajem prvog poluvremena. Brozo je na kraju uspio prevladati problem, dok sam Ivana na kraju morao izvaditi iz igre", otkrio je Interov trener.

Utakmica Intera i Barcelone na rasporedu je u srijedu na San Siru, a Katalonci će u tom susretu biti oslabljeni za ozlijeđenog Lionela Messija.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 14:39