Emilio Andreoli/Getty Images
OBJAVIO NA INSTAGRAMU

EDIN DŽEKO SVE JE DOBRO NASMIJAO ŠALOM NA RAČUN HRVATSKOG REPREZENTATIVCA Pogledajte kako je otkrio sličnost u najgorem trenutku za Hrvata

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 21. svibanj 2018. 12:52

Najuzbudljivija utakmica 38. kola Serie A bila je ona na Olimpicu gdje je Inter preokretom pobijedio Lazio 3:2 i izborio mjesto u Ligi prvaka. Nije krenulo dobro, Perišić je imao veliki peh jer se u 9. minuti našao na putanji jednog udarca Marušića koji je išao izvan okvira vrata, ali je pogodio hrvatskog reprezentativca u bradu, gotovo ga nokautirao, i odsjeo iz Handanovića.

Odmah nakon utakmice Edin Džeko se na svom Instagram profilu našalio s Perišićem na račun tog trenutka, ali i na vlastiti račun.

Screenshot: Instagram

"Trenutak kada se Ivan Perišić transformira u Edina Džeku", napisao je napadač Rome, uz fotografiju Perišićevog lica izoblićenog od udarca lopte.

"Nije donodio najbolje odluke i centaršutevi ga nisu išli, ali je ostavio srce na terenu", napisala je Gazzetta dello Sport za Perišićevu igru, ocijenivši ga sa 6.5.

Marcelo Brozović je pak ocijenjen sa sedmicom uz komentar: 'Postao je jedna od glavnih figura momčadi i bilo bi ga šteta sada prodavati".

D’Ambrosio je inače izjednačio nakon ubačaja Brozovića (bio je ponajbolji na terenu), Anderson vratio vodstvo Lazija, a onda 12 minuta prije kraja ostao bez ičega. Interu se vratilo ono što je izgubio protiv Juventusa, najprije je Icardi iznudio i zabio jedanaesterac, onda je Lulić zbog prekršaja na Brozoviću dobio drugi žuti karton, da bi hrvatski veznjak u 81. minuti iz kornera ubacio za Vecina, koji je pogodio za veliko slavlje Nerazzurra i četvrto mjesto na račun boljeg međusobnog omjera od Lazija.

- Imali smo snagu okrenuti utakmicu koja je počela loše. Liga prvaka je bila naš glavni cilj i sretni smo što smo ga ostvarili. Spalletti ima svoje zasluge, ali i svi moji suigrači jer smo svi vjerovali da možeo uspjeti - rekao je Mauro Icardi.

Linker
19. travanj 2024 20:14