Tullio M. Puglia Getty Images
UPADA U JEKU KLUPSKE KRIZE

'GLEDAO JE DERBI, SVE JE SPREMNO ZA NJEGOV VELIKI POVRATAK NA KLUPU' Slavni trener dugo je odolijevao i čekao pravi trenutak koji je upravo stigao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2019. 15:17

Talijanski nogometni stručnjak Massimiliano Allegri vrlo je blizu preuzimanja klupe Napolija, tvrde brojni tamošnji mediji nakon što se nekadašnji trener Juventusa našao na subotnjoj utakmici Milana i Napolija.

Bio je na San Siru i kao gledatelj ovoga vikenda, ali i kao trener Milana koji će ostati upamćen kao posljednji strateg Rossonera prije krize u kojoj se taj klub i danas nalazi. Allegri je, podsjetimo, nakon što je otišao s klupe Juventusa i dalje bez posla, ali uvijek se spominje kao neka od opcija brojnih europskih klubova.

Njegovo ime povezivalo se primjerice, s Manchester Unitedom i Arsenalom, ali od odlaska na Otok, barem zasada, neće biti ništa.

Navodno, Allegri već pregovara s kontroverznim predsjednikom kluba, Aureliom De Laurentiisom, a na mjestu šefa stručnog stožera trebao bi zamijeniti Carla Ancelottija koji se sve teže nosi sa sve većim brojem problema u kolektivu.

Linker
20. travanj 2024 07:44