TURIN, ITALY - OCTOBER 20: Head coach Ivan Juric of Genoa issues instructions during the Serie A match between Juventus and Genoa CFC at Allianz Stadium on October 20, 2018 in Turin, Italy. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Tullio M. Puglia/Getty Images / Getty Images

Ivan Jurić

RIJEČ TRENERA

HRVAT KOJI JE ZAUSTAVIO JUVE U TORINU ODUŠEVLJEN, ALI IPAK OSTAO NA ZEMLJI 'Vidio sam puno pozitivnih stvari, ali još uvijek ima prostora za napredak'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 20.10.2018. u 22:23

 • Bravo za Ivana Jurića! Iako je i dalje jedini neporaženi klub u Serie A, Juventus više nije maksimalan zahvaljujući momčadi hrvatskog trenera koja je izvukla remi (1:1) na najtežem apeninskom gostovanju.

  Za veliki remi Genoe pogodio je u 67. minuti Davide Bessa nakon što je u prvom poluvremenu domaćine u vodstvo doveo Cristiano Ronaldo pogotkom iz blizine, nedugo nakon što je glavom zatresao desnu vratnicu mladog rumunjskog vratara Radua.

  - Vratio sam se poslu kojeg volim. Danas sam vidio puno pozitivnih stvari, ali još uvijek ima prostora za napredak. Također mi se svidjelo kako smo reagirali u prvom poluvremenu, pokazali smo strpljenje u pravim trenucima iako smo mogli igrati nešto kvalitetnije - kazao je Jurić, pa nastavio:

  - Moji nogometaši imaju pravi pristup i imamo sve temelje kako bi postali još bolji. Iduća utakmica protiv Udinesea će biti jako teška, jer su oni momčad koja je jako opasne iz kontre.

   

  Iz drugih medija