Ivan Jurić
 Tullio M. Puglia/Getty Images / Getty Images
RIJEČ TRENERA

HRVAT KOJI JE ZAUSTAVIO JUVE U TORINU ODUŠEVLJEN, ALI IPAK OSTAO NA ZEMLJI 'Vidio sam puno pozitivnih stvari, ali još uvijek ima prostora za napredak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2018. 00:23

Bravo za Ivana Jurića! Iako je i dalje jedini neporaženi klub u Serie A, Juventus više nije maksimalan zahvaljujući momčadi hrvatskog trenera koja je izvukla remi (1:1) na najtežem apeninskom gostovanju.

Za veliki remi Genoe pogodio je u 67. minuti Davide Bessa nakon što je u prvom poluvremenu domaćine u vodstvo doveo Cristiano Ronaldo pogotkom iz blizine, nedugo nakon što je glavom zatresao desnu vratnicu mladog rumunjskog vratara Radua.

- Vratio sam se poslu kojeg volim. Danas sam vidio puno pozitivnih stvari, ali još uvijek ima prostora za napredak. Također mi se svidjelo kako smo reagirali u prvom poluvremenu, pokazali smo strpljenje u pravim trenucima iako smo mogli igrati nešto kvalitetnije - kazao je Jurić, pa nastavio:

- Moji nogometaši imaju pravi pristup i imamo sve temelje kako bi postali još bolji. Iduća utakmica protiv Udinesea će biti jako teška, jer su oni momčad koja je jako opasne iz kontre.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 17:32