Martin Rauscher - SEPA.Media/Getty Images
REAKCIJE NAKON SUSRETA

HRVATSKI NAPADAČ NAKON PRVIH GOLOVA ZA ROMU U SERIE A ODGOVORIO NA ŠKAKLJIVO PITANJE Trener odgovorio zašto je izabrao Hrvata ispred Džeke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2020. 22:10

Nikola Kalinić zabio je danas svoje prve golove za Romu u 26. kolu Serie A. S dva gola i asistencijom bio je igrač odluke u 4:3 pobjedi Rimljana u gostima kod Cagliarija.

Bila je to prva utakmica u Serie A u kojoj je Kalinić zabio dva gola od 2017. godine, a nakon susreta dao je kratki intervju za talijanski Sky Sports.

"Igrao sam kako uvijek igram i dao sam sto posto za momčad. Najvažnija stvar je pobjeda, a ovdje je uvijek teško igrati. Cagliari je jak na domaćem terenu i zato su ovo jako važna tri boda", rekao je Kalinić koji je dobio prvu priliku u udarnoj momčadi od listopada prošle godine. Time je Edin Džeko dobio priliku za odmor.

"Bila je to dobra odluka i za mene i za momčad. Ostvarili smo rezultat", dodao je hrvatski napadač.

Kalinić je igrač Atletica na posudbi u Romi do kraja sezone. Hoće li ostati i dulje od toga u Rimu?

"To morate pitati klub, ne mene. Ja sam ovdje, sretan sam, razmišljam samo o nogometu i to mi je najvažnije", zaključio je Kalinić.

Oglasio se i Romin trener Paulo Fonseca koji je objasnio zašto se odlučio na Kalinića ispred Džeke.

"Napravili smo pet izmjena u odnosu na susret protiv Genta. Neki su igrači bili umorni,, a Džeko više od drugih. Odlučio sams e za Kalinića koji je dobro trenirao, ali i ostali su odigrali dobru utakmicu", objasnio je Romin trener.

Linker
19. travanj 2024 03:01