Reuters / Phil Noble Livepic
TALIJANI MU SE NAKLONILI

HRVATSKI RATNIK SE PRISJETIO JEDNOG OD NAJLJEPŠIH TRENUTAKA U KARIJERI 'Osjećaj kojeg sam tada doživio teško je opisati, nisam to očekivao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2018. 11:38

Nogometaše Juventusa u 24. kolu očekuje utakmica protiv Fiorentine, a zatim i okršaj protiv Tottenhama u osmini finala Lige prvaka. Napadač hrvatske nogometne reprezentacije, Mario Mandžukić tom je prigodom u razgovoru za Sky otkrio što misli o nadolazećim susretima, ali i o trenutačno prvoplasiranoj momčadi Serie A.

- Sviđa mi se način na koji igra i organizacija unutar Sarrijeve ekipe. Odlično igraju u napadu, postižu puno pogodaka i odlično su iskoristili činjenicu da se momčad posljednjih sezona nije pretjerano mijenjala.

Kada je u pitanju Tottenham u Ligi prvaka Mario kaže:

- Prvo trebamo odraditi put u Firencu, a zatim ćemo razmišljati o Spursima. Budemo li odigrali dobru utakmicu protiv Fiorentine bit ćemo spremni i za Tottenham.

Novinari Sky-a prisjetili su se i transparenta kojeg su navijači razvili na utakmici Lige prvaka protiv Barcelone i tako se naklonili nogometašu kojeg je uvijek krasila velika požrtvovnost na terenu.

- Osjećaj kojeg sam tada doživio teško je opisati. Nisam to očekivao, a posebno me iznenadila veličina tog transparenta. Na početku svake sezone pred sebe postavim dva cilja: da bude što manje ozljeda, ne samo kod mene već i kod čitave momčadi i da imam štvo više uspjeha s Juventusom.

Linker
20. travanj 2024 04:17