Emilio Andreoli/Getty Images
SAMO LIJEPE RIJEČI ZA HRVATA

INTEROV TRENER ŽUSTRO BRANI PERIŠIĆA Argumentima kritičarima začepio usta: 'Ima nevjerojatne sposobnosti i imam ogromno povjerenje u njega'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2018. 16:29

Interov trener Luciano Spalletti nahvalio je hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića uoči nedjeljnog gostovanja kod Sampdorije u Serie A.

Talijanski mediji posljednjih su se tjedana dosta raspisali o padu Perišićeve forme i kritizirali ga. Naime, hrvatski as upisao je 7 golova i 6 asistencija ove sezone u 26 nastupa u Serie A, ali njegov golgeterski post traje od hat-tricka Chievu, odnosno od 3. prosinca prošle godine.

"Mislim da se njegove izvedbe i nisu baš promijenile. Perišić je jučer ostao dulje na treningu raditi na šutu i moglo se vidjeti kakve izvanredne sposobnosti ima. Bio bi nevjerojatan kada bi uspio dati sve od sebe u svakoj utakmici, pokazati maksimum, ali to je teško za napraviti. Ponekad igrači prolaze kroz period kada ne mogu pokazati svu svoju kvalitetu tijekom utakmica. Morate to prihvatiti znajući da ima kvalitetu koja može izbiti u bilo kojem trenutku", rekao je Spalletti u jednom dahu i nastavio.

"Uvijek bih volio trenirati nekoga kao što je Perišić. Ima trenutaka kada jednostavno stvari ne idu kako želimo. Treba zašutjeti i ići naprijed, Što se više o tome priča, tim više to postaje problem. Ja imam ogromno povjerenje u Perišića kao osobu i kao igrača. Ako na kraju opet ne bude dao što može, onda me pitajte što želite", zaključio je talijanski strateg.

Linker
27. travanj 2024 05:44