Dean Mouhtaropoulos/Getty Images / Getty Images
PIŠU TALIJANI

ITALIJA BRUJI O SKANDALU U KLUBU HRVATSKIH REPREZENTATIVACA Procurila šokantna snimka nakon koje će navijači Intera zauvijek mrziti Belgijca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2018. 12:28

Inter će danas u sklopu 18. kola Serie A na domaćem terenu dočekati Napoli, a na toj utakmici neće biti Radje Nainggolana kojeg je klub još ranije suspendirao zbog nediscipline.

Kao glavni razlog ove odluke spominjalo se njegovo učestalo kašnjenje na treninge. Ubrzo nakon suspenzije su talijanski mediji došli do informacija koje koje su otkrile da to nije bila kap koja je prelila čašu. Prema njihovim saznanjima, Nainggolan je nakon remija Intera kod Chieva (1:1) otišao u noćni klub što nikako nije sjelo vodstvu kluba.

Soccer Football - Serie A  - Chievo Verona v Inter Milan - Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona, Italy - December 22, 2018  Inter Milan's Mauro Icardi and Radja Nainggolan before the match     REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Još se ranije spominjalo kako će sportski direktor Beppe Marotta kazniti Belgijca sa 100 000 eura. Potom su i njih dvojica navodno obavila razgovor nakon kojeg se činilo da problematični igrač ipak neće biti odmah stavljen na prodaju, već će mu se pružiti nova šansa u utakmici s Empolijem, koja je posljednja za Inter u ovoj kalendarskoj godini.

No, sada su procurili novi, šokantni detalji nakon kojih će klub, za koji igraju i hrvatski nogometaši Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko, teško oprostiti Nainggolanu.

Naime, Talijani su, kako piše Calciomercato, došli u posjed audio snimke u kojoj belgijski nogometaš otkriva želju za povratkom u Romu, ali i određenim riječima vrijeđa navijače Intera.

"Mamma mia, ovdje sam kao u klaonici. Ali u redu je, uvijek sam sve od sebe davao na terenu i time im začepio usta. I do sada su bili tihi... Kada im pokažem... interisti će me poljubiti u guzicu. Želim se vratiti u Romu, prijatelj sam s Tottijem i on bi mogao pogurati kompletnu priču. No onda bih morao ovdje napraviti nered kako bi me pustili, razumiješ", detalji su iz audio poruke koju je slao prijateljima.

Podsjetimo, Inter je u lipnju ove godine za Belgijca Romi dao 38 milijuna eura.

Linker
22. travanj 2024 04:42