Marko Pjaca
 Valerio Pennicino/Getty Images / Valerio Pennicino Getty Images
SARRI MU DAO PRILIKU

JE LI STIGLO NJEGOVO VRIJEME!? VATRENI ZAIGRAO NAKON DUGIH 319 DANA Čovjek koji je oduševio Hrvatsku i prošao neviđenu kalvariju ponovno na travnjaku

Nogometaši Juventusa, Milana i Fiorentine izborili su plasman u četvrtfinale talijanskog Kupa.
Piše: HinaObjavljeno: 15. siječanj 2020. 23:46

Juventus je u susretu osmine finala pobijedio Udinese sa 4-0, Milan je pobijedio SPAL sa 3-0, dok je Fiorentina bila bolja od Atalante sa 2-1.

U utorak su plasman u četvrtfinale izborili Inter, Napoli i Lazio. Inter je pobijedio Cagliari sa 4-1, Napoli je porazio Perugiju sa 2-0, dok je Lazio sa 4-0 svladao Cremonese. Torino je prošlog tjedna pobijedio Parmu sa 5-3 nakon izvođenja jedanaesteraca. Posljednji putnik u četvrtfinale bit će poznat u četvrtak kada se sastaju Parma i Roma.

Aktualni talijanski prvak nije imao previše problema protiv Udinesea, a golove za torinsku "Staru damu" zabili su Gonzalo Higuain (16), Paulo Dybala (26-11, 57) i Douglas Costa (61-11m). Marko Pjaca je za Juve zaigrao posljednjih 15 minuta.

Bio je to prvi nastup za Marka Pjacu nakon dugih 319 dana. Posljednji se zasad dogodio 3. ožujka prošle godine, dok je Pjaca još bio na posudbi u Fiorentini. Tada je na gostovanju kod Atalante odigrao pet minuta ušavši s klupe.

- To je igrač pun talenta kojeg je svojevremeno zadesila jedna velika nesreća - rekao je Sarri uoči utakmice protiv Udinesea.

Poznata su i tri para četvrtfinala. Napoli će igrati proti Lazia, Inter će odmjeriti snage protiv Fiorentina, a Milan će ugostiti Torino. Juventus čeka boljeg iz susreta Parma - Roma. Posljednji se zasad dogodio 3. ožujka prošle godine, dok je Pjaca još bio na posudbi u Fiorentini. Tada je na gostovanju kod Atalante odigrao pet minuta ušavši s klupe.

Linker
19. travanj 2024 13:44