Marco Luzzani/Getty Images
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

JUVENTUSOV TRENER PROGOVORIO O RONALDOVOM DEBIJU, MANDŽUKIĆU I VELIKOJ OPOMENI 'Zaspali smo, a nakon Marijevog ulaska bolje smo reagirali'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2018. 00:00

Utakmicom u Veroni između Chieva i Juventusa otvorena je nova sezona u talijanskom nogometnom prvenstvu.

Juventus je slavio 3:2 u debiju u Juventusovom dresu, a Mario Mandžukić zaigrao je od 64. minute. U 86. postigao je pogodak koji je nakon pregleda snimke sudac Pasqua poništio jer je prethodno Cristiano Ronaldo napravio prekršaj na vrataru Chieva Sorrentinu.

Juve je na kraju slavio, ali do pobjede je stigao u sudačkoj nadoknadi nakon velikog mučenja.

"Glavni naš problem je bio što smo dopustili da nam koncentracija padne. Ne možemo si to dopustiti. Zaspali smo, ali trebao nam je podsjetnik da ništa ne smijemo uzeti zdravo za gotovo", objasnio je Allegri.

Dakako, upitan je i za Ronaldov debi.

"Ronaldo je jako dobro fizički sve podnio, iako s nama trenira svega tjedan dana. Šteta je što nije zabio gol. Ronaldo je imao nekoliko udaraca, a Sorrenitno nekoliko obrana. Impresioniran sam načinom na koji se Ronaldo uklopio u momčad, u svlačionici je bio vrlo zadovoljan, a imao je svoje šanse", dodao je Juventusov trener.

Progovorio je i o hrvatskom napadaču.

"Drugačiji je pristup igri kada igra Ronaldo, u odnosu na kada igra Mandžukić. Nakon ulaska Bernardeschija i Mandžukića pred kraj bolje smo reagirali. Trebamo pronaći balansm ali najvažnije je da ne zaspemo kada nam dobro ide", zaključio je trener 'Bianconera' nakon uvodne pobjede u sezoni.

SVE GOLOVE S UTAKMICE CHIEVO - JUVENTUS POGLEDAJTE OVDJE

Linker
19. travanj 2024 23:33