Catherine Ivill Getty Images
IZNENAĐENJE GODINE

KLOPP JAVNO REKAO ONO ŠTO SE NITKO PRIJE POČETKA SEZONE NIJE NI USUDIO POMISLITI 'Svaka čast Sarri i Conte, ali ja mislim da će prvaci biti oni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2020. 12:27

Lazio je na Olimpicu u sinoćnjem derbiju dobio Inter nakon preokreta s 2:1 i došao na drugo mjesto, a na vrhu je sam ponovno Juventus. Momčad iz Rima je tako nastavila svoj niz i stigla do brojke od 19 utakmica bez poraza, dok je Interovoj seriji nakon 16 utakmica s pozitivnim ishodom stigao kraj.

Malo je tko uoči početka sezone vidio Rimljane među glavnim favoritima za naslov, a sada se, po igri i rezultatima, pretvaraju u najugodnije iznenađenje sezone. Oduševili su čak i trenera Liverpoola Jürgena Kloppa koji je u nedjelju dao svoju zanimljivu prognozu raspleta u Serie A.

"Ja navijam za Lazio i mislim da će oni osvojiti naslov ove sezone. Za Lazio igra bivši igrač Liverpoola Lucas Leiva, a Ciro Immobile je također moj bivši igrač iz Borussije Dortmund. Žao mi je Maurizio Sarri i Antonio Conte, ali ja mislim da će Lazio biti veliko iznenađenje ove godine. Stvarno igraju fantastično, ovo je njihova nevjerojatna sezona", poručio je Klopp.

Linker
19. travanj 2024 07:55