REUTERS
SMJENA U NAPOLIJU

KONTROVERZNOM PREDSJEDNIKU TREBALO JE SAMO NEKOLIKO SATI DA OBJAVI IME NOVOG TRENERA Poznat je nasljednik Carla Ancelottija!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2019. 19:34

Nakon što je protekle noći s dužnosti glavnog trenera talijanskog prvoligaša Napolija smijenjen Carlo Ancelotti, kontroverzni predsjednik Partenopeija, filmski producent Aurelio De Laurentiis na to je mjesto postavio Gennara Gattusa.

Nekadašnja igračka legenda, a kasnije i trener Milana naslijedio je tako čovjeka koji ga je vodio kroz veliki dio trofejne karijere. Gattuso je već u popodnevnim satima odradio prvi trening u novom klubu, a debitirat će već ovoga vikenda kada Napoli igra protiv Parme.

Soccer Football - Europa League Round of 16 Second Leg - Arsenal vs AC Milan - Emirates Stadium, London, Britain - March 15, 2018   AC Milan coach Gennaro Gattuso reacts   REUTERS/David Klein
REUTERS/David Klein

Podsjetimo, iako je pobjedom protiv Genka (4:0) izborio nastavak natjecanja u Ligi prvaka, to bivšem treneru Ancelottiju nije pomoglo da si kupi još malo vremena na klupi.

Gattuso nije bio zaposlen od odlaska iz Milana u svibnju, a prije trenerskog posla na San Siru kratko je radio u švicarskom Sionu, Palermu, OFI Kreti i Pisi.

Linker
18. travanj 2024 16:02