Valerio Pennicino/Getty Images
Valerio Pennicino Getty Images

STIGLA JE POTVRDA

KORONAVIRUS U SLAVNOJ NOGOMETNOJ OBITELJI! NEMA KRAJA LOŠIM VIJESTIMA IZ ITALIJE: Zaraženi su legendarni Paolo Maldini i njegov sin

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 21.03.2020. u 20:50

 • Klupska legenda i tehnički direktor Milana Paolo Maldini te njegov sin Daniel, napadač mlade momčadi, pozitivni su na koronavirus, objavio je Milan na svom službenom internetskom portalu i društvenim mrežama.

  Paolo i Daniel Maldini testirani su u petak, a u subotu je potvrđeno da su zaraženi koronavirusom.

  Marco Luzzani/Getty Images
  Marco Luzzani Getty Images
   

  "U dobrom su stanju i već su više od dva tjedna u svom domu bez kontakta s drugim osobama. Ostat će u karanteni koliko god bude potrebno za njihov potpuni oporavak, kako je propisano medicinskim protokolom od strane zdravstvenih institucija", stoji u priopćenju Milana.

  AC Milan's Italian forward Daniel Maldini looks on during the Italian Serie A football match AC Milan vs Verona on February 2, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
  MIGUEL MEDINA AFP

  U petak su iz Milana objavili da će Casa Milan, u kojem se nalazi klupsko sjedište, kao i trening centri Milanello i Vismara ostati zatvoreni najmanje do 3. travnja, u skladu s propisima nacionalnih i lokalnih institucija donešenih kako bi se zaustavilo širenje bolesti COVID-19 koja je u Italiji odnijela već više od 4.800 života.

                                                                

  Iz drugih medija