REUTERS/Tony Gentile / REUTERS
POHVALA KAKVU RIJETKI DOBIVAJU

'KRALJ RIMA' I APSOLUTNA LEGENDA SVJETSKOG NOGOMETA O JEDNOM OD NAJTALENTIRANIJIH HRVATSKIH NOGOMETAŠA 'Odličan tehničar, oduševit će navijače'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2018. 10:54

Ante Ćorić prešao je prije otprilike dva mjeseca u redove talijanskog velikana Rome. Dinamo je na ime transfera prema tadašnjim informacijama inkasirao osam milijuna eura.

Ćorić je iz Dinama je otišao kao igrač koji nije standardan, kao talentirani mladić, koji još puno toga mora poraditi na svojoj igri da bi bio adut za najvišu nogometnu razinu.

U razdoblju dok su Vatreni harali Rusijom, mladi hrvatski nogometaš se pripremao s novom ekipom za svoj debi u Serie A. Tijekom brojnih ljetnih treninga Antu je zapazio i legendarni Francesco Totti koji je sinoć preko Twittera odgovarao na brojna pitanja fanova, a u jednom trenutku tema je postala dolazak hrvatskog talenta.

Whaaaat? OK EVERYTHING OK

A post shared by Ante Ćorić (@ante_coric24) on

"Vidio sam toliko puno dobrih tehničara, driblera koji nisu ostvarili karijere koje su mogli. No, smatram da je Ćorić vrlo tehnički dorađen, snažan i mlad. Navijači će biti oduševljeni. Nadamo se da će se ovdje uspješno razvijati i napredovati."

Prokomentirao je Totti i Ćorićevu vještinu u žongliranju s lopticom.

"Nije lako to raditi s nečim toliko manjim od lopte, ali to su različite stvari. Jedno je cirkus, a drugo nogomet", zaključila je legenda.

Linker
25. travanj 2024 10:02