Screenshot: Twitter

KAO DA NIKAD NEĆE PRESTATI

LEGENDA ĆE BRANITI I U 44. GODINI, NEĆE JE ZAUSTAVITI NI KORONAVIRUS! Juventus sprema novi ugovor svom senatoru, mora dobiti oproštaj kakvog zaslužuje

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.03.2020. u 16:41

 • U vrijeme kad je veliki Gianluigi Buffon prvi put stao na vrata u jednoj profesionalnoj službenoj utakmici neki naši čitatelji možda nisu bili ni rođeni. Davno je to bilo, u studenom 1995. godine, a evo brani i dalje. I branit će, tako je barem najavio talijanski Tuttosport koji piše da mu Juventus sprema produljenje ugovora i na sezonu 2020/21.

  Pod uvjetom da se sezona Serie A ne nastavi i ne dovrši do kraja zbog aktualne situacije oko pandemije koronavirusa, Buffon se ne bi mogao oprostiti kako mu dolikuje, nakon gotovo 25 godina profesionalne karijere. Upravo zato, pristao je produljiti ugovor i ostati u Juventusu i sljedeće sezone.

  Buffon će pomoći u svlačionici i iskustvom, a ove je sezone odradio samo sedam utakmica u Serie A, uz još četiri u ostalim natjecanjima. Priliku je u većem dijelu utakmica dobio poljski čuvar mreže Wojciech Szczesny. Međutim, to nije obeshrabrilo Buffona kojeg prema svemu sudeći čeka još jedna godina u najdražem dresu, a već je debelo zašao u 43. godinu života.

  Iz drugih medija