MARCO BERTORELLO AFP
ČUDESAN DVOJAC

LEGENDARNI MALDINI PROGOVORIO O ANTI REBIĆU I NJEGOVOJ BUDUĆNOSTI U MILANU Direktor Rossonera rekao što čeka i Zlatana: 'On je uvijek za razgovor'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2020. 12:28

Fantastičan niz nastavio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić koji je bio strijelac za Milan u prvenstvenom remiju protiv Fiorentine (1:1). Imao je Rebić nekoliko sjajnih prilika, a Rossonere je u vodstvo odveo u 56. minuti, što mu je bio sedmi pogodak u posljednjih osam susreta.

Iako su Viole od 62. minute igrale sa desetoricom zbog direktnog crvenog kartona koji je dobio Dalbert, uspjeli su na domaćem terenu izvući bod zahvaljujući Pulgaru koji je bio precizan s bijele točke. VAR je ponovno imao mnogo posla, a u 34. minuti poništio je pogodak Zlatana Ibrahimovića zbog igranja rukom.

Nakon utakmice direktor Milana Paolo Maldini govorio je o Anti Rebiću i Zlatanu Ibrahimoviću.

- Ante je kod nas na dvogodišnjoj posudbi tako da će iduće sezone sigurno biti s nama, a zatim ćemo vidjeti što će se dogoditi.

Kada je Zlatan u pitanju Maldini kaže:

- U njegovom ugovoru postoji klauzula prema kojoj se on automatski produžuje ukoliko klub osigura nastup u Ligi prvaka bez obzira što aktualni traje samo šest mjeseci. Ukoliko ne izborimo Ligu prvaka naravno da ćemo sjesti za stol i razgovarati. Ibra je uvijek za razgovore, da nije ne bi ni došao ovdje.

Linker
27. travanj 2024 00:33