Getty Images
NEMA VEĆEG KOMPLIMENTA

'LUKA MODRIĆ BI BIO SJAJNO POJAČANJE ZA NAŠU REPREZENTACIJU!' Nogometna legenda iz susjedstva iznenadila izjavom o 'nevjerojatnom Hrvatu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2019. 21:26

Bivši trener Intera i aktualni zbornik talijanske nogometne reprezentacije Roberto Mancini na zanimljiv je način prokomentirao borbu za tron u talijanskom prvenstvu, uključivši u priču i hrvatskog kapetana Luku Madrića.

Mancini je u velikom razgovoru za Gazzettu dello Sport zaključio kako bi Modrićev transfer iz Reala u Inter podigao milanski klub na kvalitativnu razinu više, potrebnu za ravnopravnu borbu s trenutno neprikosnovenim Ronaldovim Juventusom.

"Modrić bi Interu dao jednu novu, vrhunsku razinu u smislu podizanja kvalitete cijele momčadi. On je igrač sjajnih tehničkih sposobnosti, zapravo nevjerojatan u tehničkom smislu. Modrić bi bio ogromno pojačanje i za talijansku nogometnu reprezentaciju", iznenadio je odgovorom Mancini, koji je Italiju preuzeo u svibnju prošle godine, šest mjeseci nakon što se Azzuri nisu uspjeli plasirati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Inter Milan coach Roberto Mancini reacts in front of AC Milan coach Sinisa Mihajlovic during their International Champions Cup friendly match in Shenzhen, China July 25, 2015.      REUTERS/Bobby Yip
REUTERS/Bobby Yip / REUTERS

Mancini je prokomentirao i tko bi mogao iznenaditi u nastavku talijanskog prvenstva. Juventus nakon 19. kola drži prvo mjesto Serie A s 53 boda, a priključak još donekle drži Napoli sa 44 boda.

"Roma ima mlade igrače koji vrlo brzo skupljaju potrebno iskustvo i kvalitativno su u uzlaznoj putanji. Atalanta će sigurno nastaviti s dobrim rezultatima, i do sada su zabili više golova od Juventusa, ali naravno, to ne mora ništa značiti. Ako moraš pobijediti utakmicu, bolje je to napraviti s 1:0, nego s 5:3", objasnio je 54-godišnji talijanski menadžer.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 23:34