REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
HRVAT NAJVAŽNIJA KARIKA

MA, KAKAV RONALDO! BIVŠI NAPADAČ EUROPSKOG VELIKANA OTKRIO KAKO STOJE STVARI Mandžo je taj koji je nezamjenjiv! Bori se u obrani, trči za četvoricu...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2018. 19:40

Navijači Juventusa još uvijek čekaju da Cristiano Ronaldo 'proradi' i krene pružati partije kakve je pružao kada je nosio dres Real Madrida. Bivši nogometaš Juvea, Vincenzo Iaquinta osvrnuo se na igru i njegovu važnost za momčad.

- Juventus definitivno može osvojiti Ligu prvaka. To je momčad koja spada među četiri najbolje ekipe u Europi, a sada su u Ronaldu dobili igrača koji radi razliku na terenu i koji može biti odlučujući faktor.

Ipak, Iaquinta smatra kako Ronaldo nije nezamjenjiv. Prema njegovom mišljenju najvažnija karika u napadu Juventusa je Mario Mandžukić.

- Mandžo radi strašan posao i radi prostor za Ronalda. Bori se u obrani, trči za četvoricu i konstantna je opasnost za protivnička vrata. On je nezamjenjiv i zbog njega Allegri može pokušavati sa različitim sistemima. Upravo je zahvaljujući Mandžukiću moguć je napadački 'trozubac' sa Ronaldom i Dybalom - kazao je Iaquinta.

Linker
20. travanj 2024 01:36