MARCO BERTORELLO AFP
SAD JE JASNO

MALDINI I BOBAN PRED REALIZACIJOM POSLA KOJI ĆE OSTAVITI VATRENOG NA SAN SIRU! Raspucanom Rebiću nudi se dugogodišnji ugovor i mjesto među velikanima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2020. 12:15

Ono što u posljednje vrijeme na nogometnim travnjacima širom Italije radi Ante Rebić vraća nas u doba srebrne Rusije, u dane kad se nekadašnji nogometaš RNK Splita i Eintrachta nadavao golova, ali i pretrčao more kilometara u dresu hrvatske reprezentacije. U novo klupsko doba, zajedno s povratnikom Zlatanom Ibrahimovićem piše nove lijepe stranice svoje karijere.

Ipak, treba notirati da je Rebić u AC Milanu samo posuđeni igrač Eintrachta. Sjetit ćete se, Milan ga se već u nekoliko navrata htio riješiti, a Eintracht ga nije htio natrag u svojim odajama. Kad se činilo da se naš reprezentativac našao u neobranom grožđu, stigli su tjedni u kojima je ponovo pokazao svijetu što može učiniti.

Talijanski mediji sada pišu i govore u pravcu njegova trajnog ostanka u klubu sa San Sira. Tako bi čelnici kluba, Paolo Maldini i Zvonimir Boban trebali u Frankfurtu riješiti pitanje otkupa njegova ugovora od Eintrachta.

Portal calciomercato.com navodi da su u Milanu spremni Rebiću ponuditi i dugogodišnji ugovor, s obzirom na to da je riječ o igraču koji se dokazao i struci i upravi.

Linker
27. travanj 2024 03:38