Fred Lee/Getty Images
RAZLIČITO RASPOLOŽENJE

MANDŽUKIĆ JE POTPUNO PREKRIŽEN I NAJNOVIJIM POTEZOM TRENER GA TJERA NA TRANSFER!? Novi problemi za napadača Juventusa, Rebić predstavljen u Milanu

Dok se Ante Rebić sprema za debi za Milan, Mario Mandžukić je, čini se, na izlaznim vratima Juventusa. Neki talijanski mediji navode da Mandžukić pregovara s neimenovanim katarskim klubom i da bi uskoro mogao napustiti redove 'Bianconera'
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 13. rujan 2019. 21:10

Ante Rebić spreman je za debi u dresu Milana. U posljednjim trenucima prijelaznog roka stigao je iz Eintrachta u poslu u kojem je u suprotnom pravcu otišao Andre Silva.

Milan u nedjelju gostuje kod Verone u 3. kolu Serie A, a hrvatski reprezentativac kaže da je spreman za debi.

"Želim se zahvaliti svima što sam ovdje. Za mene je san biti u ovom klubu. Odradio sam nekoliko treninga s momčadi i nadam se sjajnoj sezoni. Nadam se da će Milan pobijediti Veronu. Ne znam kako ću igrati ako dobijem priliku, ali nadam se slavlju", rekao je Rebić.

Rebić je u Serie A igrao za Fiorentinu, a prije dolaska u Milan povezivan je s potencijalnim transferom u Inter.

"Nisam stekao iskustva tijekom prvog mandata u Italiji, ali sazrio sam kao igrač u Eintrachtu. Osjećam se jako dobro i spremno. Igrao sam ta reprezentaciju i Eintracht i osjećam se spremnim, ali odluka je na treneru", objasnio je Rebić.

"Inter? Nisam razgovarao izravno s Interom, možda je moj agent, ali kada sam čuo za interes Milana, nisam oklijevao. Razgovarao sam s ocem i on mi je također rekao da dođem ovdje".

Screenshot

Što Milanovi navijači mogu očekivati od Rebića?

"Ja sam igrač borbenog karaktera i zato sam ovdje. Za mene je Milan veliki izazov i očekujem da se nadmećem za poziciju i postanem bolji igrač. Ne razmišljam o svom prvom golu za Milan, ali ako se i dogodi neću se previše zanositi, jer to nije dio mog karaktera".

O Milanovom treneru Giampaolu.

"Nisam razgovarao s Giampaolom, ali čuo sam puno pozitivnih stvari o njemu. Boban mi je puno toga dobroga rekao za njega i moji prvi dojmovi su dobri", objasnio je Rebić.

Sarri potpuno prekrižio Mandžukića?

Juventus sutra u 3. kolu prvenstva Italije gostuje kod Fiorentine, a u kadru trenera Maurizija Sarrija nema hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Sarri ga je očito prekrižio, vidjet ćemo što je Mandžukiću donijeti skora budućnost, jer prijelazni rok još uvijek traje, primjerice, u Kataru i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U kadru nema ni ozlijeđenog Marka Pjace.

U momčadi Juvea za Firencu je zato oporavljeni Aaron Ramsey, ovoljetno pojačanje iz Arsenala i 28-godišnji velški veznjak nada se debitantskom nastupu za Bianconere. U kadru je i Emre Can, njemački igrač sredine terena kojeg trener Sarri nije prijavio za Ligu prvaka, zbog čega je 25-godišnji Nijemac Emre Can iskazao popriličnu nervozu. Podsjećamo, u Juventusovom kadru za Ligu prvaka pored Cana nema ni Mnadžukića.

Linker
19. travanj 2024 20:39