Mandžukić
 REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
ZANIMLJIVA IZJAVA

MANDŽUKIĆEV AGENT TALIJANIMA OTKRIO ZANIMLJIV DETALJ 'Juventusov trener ima zasluge što je Hrvatska igrala finale Svjetskog prvenstva'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. rujan 2018. 20:28

Agent Marija Mandžukića Ivan Cvjetković je u razgovoru za calciomercato.com otkrio ljubav svog klijenta prema Juventusu i tko je najzaslužniji za njegov ostanak u klubu.

Mandžukić u Juventusu igra posljednje tri sezone, a postao je miljenik navijača u tom periodu.

"Kada je Mario stigao u Torino bio je užasno ponosan što će nositi Juventusov dres, ali je tada možda mislio da je to samo još jedan korak u njegovoj karijeri. Tijekom posljednje tri godine doslovno se zakljubio u Juventus, klub i njihove navijače. Možda je samo u Bayernu bio tako voljen i samouvjeren, ali ovdje je to sve na još višoj razini", objasnio je Cvjetković.

Iako je ljestos bilo mnogih medijskih nagađanja da će Mandžukić otići iz Torina, to se na kraju nije dogodilo.

"Njegova veza s trenerom Allegrijem je jaka. Objasnit ću vam koliko: U činjenici da je Hrvatska došla do finala Svjetskog prvenstva zasluge djelomično ima i Juventusov trener. Prije nego li je Mario otišao na okupljanje reprezentacije Allegri ga je nazvao i rekao mu: 'Ne slušaj priče, uprava me konzultirala i rekao sam im da si za mene nezamijenjiv. To povjerenje ga je galvaniziralo i bio je još više motiviran u Rusiji", dodao je Cvjetković o hrvatskom napadaču koji je zabio dva gola u tri utakmice Serie A na početku nove sezone.

Linker
19. travanj 2024 18:52