Football Soccer - Juventus v Palermo - Italian Serie A - Juventus stadium, Turin, Italy - 17/02/17 - Juventus' Paulo Dybala celebrates with his team mate Daniel Alves after scoring. REUTERS/Giorgio Perottino
REUTERS

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MANDŽUKIĆEV I PJACIN SUIGRAČ NIJE ŠTEDIO BARCELONU 'Lagali su me i nisu me poštovali. Ne znaju kako se ponašati prema igračima'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 20.02.2017. u 13:29

 • Suigrač Marija Mandžukića i Marka Pjace u Juventusu Dani Alves otvoreno je u razgovoru za ABC progovorio o bivšem klubu - Barceloni.

  Brazilac je u Juventus stigao prošlog ljeta bez odštete, aktiviravši klauzulu u ugovoru s Kataloncima i zbog toga nije požalio.

  "Volim se osjćetai željenim i ako me netko ne želi, tada odlazim. Tijekom posljednje tri sezone u Barceloni slušao sam stalno 'Dani Alves odlazi'. Ali direktori po tom pitanju nisu ništa napravili. Lagali su mi i bili su jako nezahvalni, nisu me poštovali. Ponudili su mi produljenje tek kada su dobili FIFA-ine sankcije", objasnio je Alves.

  "Zato sam odlučio igrati njihovu igru i potpisati produljenje uz klauzulu. Oni koji vode Barcelonu nemaju pojma kako se odnositi prema igračima", dodao je 33-godišni Brazilac koji je za Barcelonu igrao od 2008. godine.

  Objasnio je i zašto se odlučio za odlazak u Juventus.

   

  "Želio sam se maknuti iz zone ugode i natjecati se na najvišoj razini u povijesnom i pobjedničkom klubu jer sam pobjednik. Zato Juventus. Ovdje sam sretan i pronašao sam nove izazove", dodao je igrač koji je s Barcelonom osvojio tri naslova u Ligi prvaka.

  Iz drugih medija