REUTERS
BEZ DLAKE NA JEZIKU

MANDŽUKIĆEV I PJACIN SUIGRAČ NIJE ŠTEDIO BARCELONU 'Lagali su me i nisu me poštovali. Ne znaju kako se ponašati prema igračima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2017. 14:29

Suigrač Marija Mandžukića i Marka Pjace u Juventusu Dani Alves otvoreno je u razgovoru za ABC progovorio o bivšem klubu - Barceloni.

Brazilac je u Juventus stigao prošlog ljeta bez odštete, aktiviravši klauzulu u ugovoru s Kataloncima i zbog toga nije požalio.

"Volim se osjćetai željenim i ako me netko ne želi, tada odlazim. Tijekom posljednje tri sezone u Barceloni slušao sam stalno 'Dani Alves odlazi'. Ali direktori po tom pitanju nisu ništa napravili. Lagali su mi i bili su jako nezahvalni, nisu me poštovali. Ponudili su mi produljenje tek kada su dobili FIFA-ine sankcije", objasnio je Alves.

"Zato sam odlučio igrati njihovu igru i potpisati produljenje uz klauzulu. Oni koji vode Barcelonu nemaju pojma kako se odnositi prema igračima", dodao je 33-godišni Brazilac koji je za Barcelonu igrao od 2008. godine.

Objasnio je i zašto se odlučio za odlazak u Juventus.


FC Barcelona: All Dani Alves’ goals by fcbarcelona

"Želio sam se maknuti iz zone ugode i natjecati se na najvišoj razini u povijesnom i pobjedničkom klubu jer sam pobjednik. Zato Juventus. Ovdje sam sretan i pronašao sam nove izazove", dodao je igrač koji je s Barcelonom osvojio tri naslova u Ligi prvaka.

Linker
20. travanj 2024 21:41