2016 Rio Olympics - Soccer - Preliminary - Men's First Round - Group A Denmark v Brazil - Fonte Nova Stadium - Salvador, Brazil - 10/08/2016. Gabriel Barbosa (BRA) of Brazil celebrates his goal with Neymar (BRA) of Brazil. REUTERS/Fernando Donasci FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO ARCHIVES.
REUTERS/Fernando Donasci / REUTERS

SRETAN IAKO NE IGRA

MARGINALIZIRANA ZVIJEZDA ODBILA NOVO PONIŽENJE Ne žele ga u klubu, on se suprotstavio: 'Ostajem ovdje, iako mi je dosadno'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.06.2017. u 15:20

 • Gabriel Barbosa došao je u milanski Inter prije godinu dana iz brazilskog Sao Paula za 30 milijuna eura, ali nije upisao niti jedan jedini nastup u prvoj postavi tijekom cijele godine pa se javilo razmišljanje da mora na posudbu kako bi se vratio u golgetersku formu.

  Inter je razgovarao sa španjolskim prvoligašem Las Palmasom, što bi bio zapravo još jedan korak unatrag, pa i svojevrsno poniženje, za Barbosu.

   

  - Zasad ostajem ovdje iako mi je dosadno jer ne igram. Želim igrati, ipak sam sretan i donijet ću odluku, ali zasad ostajem ovdje u Interu. Prva godina mi je bila teška, još učim i sazrijevam, ima vremena da donesem odluku o odlasku na posudbu - izjavio je 20-godišnjak, inače jedna od većih brazilskih nada.

  Za reprezentaciju ima četiri nastupa i dva gola, talent nije sporan, ali morat će hitno pronaći načina da se vrati na potrebnu razinu.