Gabriele Maltinti/Getty Images
TALIJANSKI KUP

MARKO PJACA ĆE NAPOKON ZAIGRATI ZA JUVENTUS? Trener Juvea konačno progovorio o Hrvatu: 'On je igrač pun talenta kojeg je zadesila velika nesreća'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2020. 23:25

Nogometaši Juventusa igrat će u srijedu navečer protiv Udinesea na svom stadionu u susretu osmine finala Talijanskog nogometnog kupa. Naoko, utakmica bez prevelikog naboja s jasno izraženom ulogom favorita za momčad Maurizija Sarrija. Stručnjak koji hvata svoj prvi trofej u talijanskom nogometu mogao bi dosta promiješati sastav za ogled protiv Udinesea.

Najavljen je, barem prema napisima lista Corriere dello Sport i hrvatski nogometaš Marko Pjaca. Upitno je hoće li krenuti od prve minute ili ući s klupe, ali sva je prilika da će nakon 319 dana konačno upisati svoj prvi službeni nastup. Posljednji se zasad dogodio 3. ožujka prošle godine, dok je Pjaca još bio na posudbi u Fiorentini. Tada je na gostovanju kod Atalante odigrao pet minuta ušavši s klupe.

- Svaka nam je utakmica jako važna, ne biramo ih. Ipak, sada kreću i kup-opasnosti, moramo biti na razini u prvenstvu, a uskoro će i Liga prvaka. Tako da, moramo dozirati ključne pojedince pa je normalno da ću potražiti i neke druge opcije za sutra - rekao je Sarri na press-konferenciji, a onda se dotaknuo Pjace.

- Ne znam hoće li nastupiti, o tome će ovisiti trenutno stanje naših igrača. Cristiano Ronaldo je dobro, a ako se otvori prilika za Pjacu, bit će mi jako drago da nastupi. To je igrač pun talenta kojeg je svojevremeno zadesila jedna velika nesreća - rekao je Sarri.

Linker
25. travanj 2024 15:24