Marko Pjaca
 Valerio Pennicino/Getty Images
ZARADIO KOMPLIMENTE

MARKO PJACA ODUŠEVIO NAKON PRVOG 'STARTA' ZA JUVENTUS 'Podsjeća me na Cristiana Ronalda, igrač je svjetske klase, očekujem da postane ključan igrač!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2017. 21:14

Hrvatski reprezentativac i bivši član zagrebačkog Dinama Marko Pjaca zaradio je komplimente poznatog nogometnog agenta Marka Naletelića, nakon što je po prvi put krenuo u početnoj postavi za 'Staru Damu' (pobjeda nad Crotoneom, 2:0).

Naletilić radi u Italiji dugi niz godina, zna procijeniti kvalitetu i potencijal igrača, pa pohvale upućene Pjaci svakako imaju veliku težinu.

- Mislim da je bio jako dobar i igrao inspirirano. Izgledalo je kao da je već dugo u momčadi. Marko je istinski talent i jedan od najjačih na svijetu na svojoj poziciji. Podsjeća na Cristiana Ronalda na neki način no još mora popraviti svoju realizaciju. U svakom slučaju, radi se o igraču svjetske klase - rekao je Naletilić.


Crotone VS Juventus 0-2 - All Goals... by Donatien-1

Dakako, Pjaca se tek treba afirmirati u Juventusu, puno je toga pred njima, ali ako se sve bude razvijalo prema očekivanjima, budućnost je svjetla.


Marko Pjaca crazy dribbling skill Fiorentina... by videosansebastian

- Jasno je da mora biti odgovorniji u obrani, ali treba mu dati slobodu i da iskoristi svoju kreativnost. Juventus ga je zbog toga kupio i tu ne smije pogriješiti. Allegri mora pronaći više prostora za njega. Očekujem da postane jedan od ključnih igrača Juventusa. Svojim asistencijama, prodorima i kreativnošću može naštetiti svim obranama na svijetu - podvukao je Naletilić i dodao kako ih ne zanimaju ponude drugih klubova i da Markovu budućnost vidi u Juventusu.

Football Soccer - Crotone v Juventus - Italian Serie A - Ezio Scida stadium,Crotone, Italy - 08/02/17 - Juventus' Marko Pjaca in action against Crotone's Djamel Eddine Mesbah.  REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Linker
25. travanj 2024 13:51