Alessandro Sabattini/Getty Images
Getty Images

TVRDE TALIJANI

MILAN SPREMAN POVUĆI POTEZ KAKAV JOŠ NIKADA NIJE VIĐEN U TALIJANSKOM NOGOMETU Boban i Maldini odlaze, a već se zna i tko bi ih trebao naslijediti!?

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.11.2019. u 14:01

 • Ako je za vjerovati talijanskom Calciomercatu u Milanu bi se uskoro mogli zahvaliti Paolu Maldiniju i Zvonimiru Bobanu i bivšem treneru Stuttgarta, Schalkea and RB Leipziga Ralfu Rangnicku dati sve ovlasti u klubu.

  Naime, Talijani tvrde kako su vlasnici Elliott Management i Ivan Gazidis spremni napraviti ogromne promjene u strukturi kluba nakon što je Milan očajno ušao u novu sezonu Serie A. Trener Marco Giampaolo izdržao je samo tri mjeseca, a njegov nasljednik Stefano Pioli također nije napravio značajniji pomak.

  Calciomercato navodi kako su sada u Milanu spremni povući potez kakav još nije viđen u talijanskom nogometu. Rangnick bi tako dobio ulogu sličnu onoj kakvu je svojevremeno imao Sir Alex Ferguson u Manchester Unitedu. Njemački bi strateg tako bio glavni skaut, trener, ali i sportski direktor.

  VERONA, ITALY - SEPTEMBER 15:Zvonimir Boban and Paolo Maldini of AC Milan during the Serie A match between Hellas Verona and AC Milan at Stadio Marcantonio Bentegodi on September 15, 2019 in Verona, Italy. (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)
  Alessandro Sabattini/Getty Images

    

  Paolo Maldini i Zvonimir Boban bi tako bili razriješeni svoje dužnosti, jer, kako kažu Talijani, kod legendarnog dvojca i vlasnika Ivana Gazidisa je došlo do razilaženja u mišljenju

  Rangnick je s druge strane napustio klupu RB Leipziga prošle sezone i trenutačno je jedan od glavnih ljudi zaduženih za razvoj kluba.

  Iz drugih medija