Ancelotti
 REUTERS/Jennifer Lorenzini / REUTERS
RIJEČ TRENERA

NAPOLI UVALIO 'PETARDU' SVOJEM PROTIVNIKU, A ONDA JE ANCELOTTI ODLUČIO ŠOKIRATI NOVINARE IZJAVOM 'Nismo ovo zaslužili, bili su bolji od nas'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2018. 10:13

U prvoj utakmici 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je na svom San Paolu svladao Empoli sa 5-1 (2-0), a hrvatski reprezentativni veznjak Marko Rog igrao je za Napoli do 63. minute.

Napoli je poveo 2-0 u prvom poluvremenu golovima Insignea (9) i Mertensa (38), gostima je nadu nakratko vratio Caputo (58), ali su Mertens (64, 90+3) s još dva i Milik (90) s jednim golom potvrdili pobjedu favorita.

- Bio sam više ljut nego uzbuđen, jer rezultat kaže da smo imali veliku utakmicu, ali nastup pokazuje da je Empoli igrao bolje nego mi. Imali su veću kontrolu, više incijative i sve dok nismo otišli na 4:1 to je bila prava borba - kazao je Ancelotti i malo šokirao okupljene novinare na press konferenciji.

- Imali smo bod protiv Rome unatoč tome što smo bili bolji, a danas smo dobili više nego što smo zaslužili. Rekao sam Andreazzoliju na kraju utakmice da je Empoli igrao sjajno i da me impresionirao. Možda je mislio da se šalim, ali nisam se šalio. Empoli je bio bolji od nas.

Linker
20. travanj 2024 05:45