REUTERS/Alberto Lingria
MUČNA SITUACIJA

NEVIĐENA PALJBA INTEROVOG TRENERA PO ARGENTISKOJ ZVIJEZDI 'Ovo je ponižavajuće za navijače! Messi čini razliku, ti ne!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2019. 10:46

Luciano Spalletti je nakon nedjeljnog poraza od Lazija na San Siru (0:1) u potpunosti uništio problematičnog Maura Icardija, Argentinca koji se još jednom nije našao na travnjaku.

"Danas je postojala samo jedna opcija, a to je da njega izostavim. S obzirom na ponašanje, pošteno je da drugi igraju. Kredibilitet je potreban i zato je to ispravna odluka. Neki govore da bez Icardija gubimo previše utakmica, ali sjetite se da se s njim u sastavu nismo godinama plasirali u Ligu prvaka. Inter je imao puno teže poraze od ovih s njim u igri. Ponižavajuće je za navijače da moraju pregovarati s igračem kako bi ga nagovorili da obuče dres koji vole. Nekoliko je igrača koji čine pravu razliku. Messi je jedan od njih, Icardi to nije. U disciplini je istinska snaga ekipe. Izostavljao sam igrače zbog puno manjih stvari... Hajdemo upitati navijače koliko su sretni s tim da igrač pregovara oko nošenja dresa?" - burno je reagirao trener Intera u razgovoru za Sky Italia.

Odgovor druge strane nije se dugo čekao, a prvu reakciju nije poslao Argentinac, već je to učinila njegova supruga Wanda Nara za koju će neki reći da je možda i najveći krivac za ovakvu situaciju.

"Mauro je spreman za igru i sve je do trenera. Mauro još nije ništa rekao o ovoj situaciji. Tako da Spallettijeva priča možda i nije točna. Mauro samo čeka da igra i to je sve. Spreman je da pomogle svojoj ekipi, ali očito se o tome mora javno oglasiti", prenose Talijani izjavu Wande.

MILAN, ITALY - JANUARY 13:  Wanda Nara and Mauro Icardi attend the Serie A match between FC Internazionale Milano and AC Chievo Verona at San Siro Stadium on January 13, 2014 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
Claudio Villa/Getty Images

Zanimljivo, tijekom nedjelje se o 'slučaju Icardi' oglasio i Gabriel Batistuta, argentinska legenda koja je najveći dio karijere provela igrajući za Fiorentinu, a tijekom sezone 2002/2003. je nosio i dres Intera.

"Icardi? Nisam toliko dobro upoznat s njegovom situacijom, pretpostavljam da postoje problemi u svlačionici. No, znam da bi takve stvari trebale i ostati u svlačionici", izjavio je Batistuta pa jednom rečenicom 'bocnuo' mlađeg sunarodnjaka:

"Znam da moja žena ne bi nikada pričala o mom poslu", prenosi Calciomercato izjave legende, a ova posljednja posebno je odjeknula.

IBARAKI, JAPAN - JUNE 02:  FUSSBALL: WM 2002 in JAPAN und KOREA, Ibaraki, 02.06.02/Match 7, GRUPPE F/ARGENTINIEN - NIGERIA (ARG - NGA) 1:0, Gabriel BATISTUTA/ARG  (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)
Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 22:00