MILAN, ITALY - MAY 26: Mauro Emanuel Icardi of FC Internazionale speaks with his wife Wanda Nara at the end of the Serie A match between FC Internazionale and Empoli FC at Stadio Giuseppe Meazza on May 26, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

PIŠE GAZZETTA

OTVORENA RAZMJENA UDARACA NA LINIJI ICARDI - INTER Bivši kapetan odbio priliku za dva unosna transfera i podigao tužbu protiv kluba

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 31.08.2019. u 08:22

 • Bivši kapetan milanskog Intera Mauro Icardi (26) podigao je tužbu protiv 'Nerazzurra' putem koje zahtijeva 1.5 milijuna eura odštete i traži da mu se dozvoli povratak na momčadske treninge.

  Gazzetta dello Sport tvrdi da su Icardi i njegova supruga Wanda Nara pokrenuli pravni postupak protiv kluba. Gazzetta ovakav postupak opisuje kao 'otvorenu razmjenu udaraca' na liniji Icardi - Inter, a cijeli spor započeo je u veljači onog trenutka kada je argentinskom napadaču oduzeta kapetanska vrpca.

  Kada je novi trener Antonio Conte preuzeo Inter ovoga ljeta Icardiju su iz kluba poručili da na njega ne računaju i da si pronađe novi klub. Međutim, on je odbio svaku priliku za odlaskom koja se ukazivala. Posljednja takva bio je odlazak u Monaco, a ranije je interes za transferom pokazao i Napoli. Oba su kluba navodno bila spremna platiti 65 milijuna eura odštete i povećati Icardijevu plaću, ali Argentinac je na sve spustio rampu.

  Dovođenjem Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza u redove Intera postalo je još i jasnije da za Icardija neće biti mjesta u momčadi, a ukoliko se nešto drastično ne promijeni u sljedeća dva dana do završetka prijelaznog roka Icardi bi do zime mogao ostati 'zamrznut' izvan momčadi, bez natjecateljskog nogometa.

  Iz drugih medija