Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠE GAZZETTA

'OVO JE ZADNJA PRILIKA, A ONDA IH INTER ŽELI PRODATI OBOJICU' Oproštajna utakmica Perišića i Icardija: 'Interu Liga prvaka, a onda pozdrav'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. svibanj 2019. 21:55

Danas je na San Siru na rasporedu utakmica 38. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Intera i Emolija.

Pobjeda Inter definitivno vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, ali u slučaju eventualnog remija ili poraza sve bi bilo ugroženo. Naime, trećeplasirana Atalanta ima isti broju bodova kao i Inter (66), a samo bod manje ima petoplasirani Milan.

Talijanska Gazzetta dello Sport taj susret najavljuje kao posljednji zajednički Ivana Perišića i Maura Icardija, Vatrenog i donedavnog kapetana 'Nerazzurra'.

'Icardi i Perišić opet prijatelji, Interu Liga prvaka, a onda pozdrav', naslov je koji donosi Gazzetta.

Screenshot

"Neka stave na stranu ono što se događalo ove sezone. Ulaznica za Ligu prvaka je tu i Luciano Spalletti ih treba. Jer istina je da ih je ove sezone imao izvan ritma, ispod standarda", piše Gazzetta, a aluzija je to, dakako, na turbulentan odnos između dvojca koji je 'začinila' supruga i agentica argentinskog napadača Wanda Nara.

Izvukla je Gazzetta i zanimljiv statistički podatak koji kaže da su od 55 Interovih golova ove sezone u Serie A samo 2 zajednički sudjelovali Perišić i Icardi, protiv Spala i Genoe. Za usporedbu, sezonu ranije to se dogodilo sedam puta, precitnije Perišić je tada sedam puta izravno asistirao Icardiju za gol.

"Ovo je posljednja prilika, a onda ih Inter želi prodati obojicu", zaključuje se u tekstu.

Linker
27. travanj 2024 00:16