REUTERS/Ciro De Luca
NIJE BILO UGODNO

POGLEDAJTE KAKO JE REAGIRAO NA UVREDE NAVIJAČA Sudac mu dao žuti karton zbog nesportskog ponašanja, kad je shvatio što se dogodilo, odluka je povučena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2019. 18:40

U dvoboju 11. kola talijanske Serie A Verona je svladala Bresciju na svome terenu rezultatom 2:1. Jasno je da će gostima i u ovom slučaju poraženima ta utakmica još malo odmoći u borbi za ostanak u elitnom rangu talijanskog nogometa, ali završnica toga susreta nosi jednu dublju priču.

Naime, domaći tifosi rasistički su vrijeđali Marija Balotellija, nekadašnjeg talijanskog reprezentativca čija karijera traži novu renesansu u Bresciji.

Te uvrede, zvižduci i kulisa nisu najbolje sjele Balotelliju. U drugom poluvremenu utakmice dojadilo mu je to sve slušati pa je napucao loptu i demonstrativno izašao s terena. Glavni sudac utakmice Mariani dao mu je žuti karton, ali ga je ubrzo i povukao.

Suosjećao je Mariani s Balotellijem kojemu se kasnije i ispričao, a utakmica je nastavljena. Kada se Balotelli vratio na teren, stigao je i postignuti pogodak za konačnih 2:1 u 85. minuti. Na taj način je utišao tribine, no taj pogodak nije bio dovoljan za pozitivan rezultat Brescije na ovome gostovanju.

Linker
23. travanj 2024 16:55