screenshot

SVAKA ČAST MAJSTORE

POGODAK O KOJEM ĆE SE U ITALIJI JOŠ PRIČATI! BOMBA PROTIV KOJE NIŠTA NE BI MOGLA NITI DVOJICA VRATARA ' Mislim da je to najbolji gol moje karijere'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.11.2019. u 08:52

 • Inter se u posljednjem kolu talijanske Serie A dosta mučio s Veronom kod kuće na svojoj Giuseppe Meazzi. ali je u posljednjih trisdesetak minuta utakmice ubacio u brzinu više i tako stigao do pobjede (2:1).

  Do potpunog preokreta Inter je stigao u 83. minuti kada je Barella u 83. minuti postigao golčinu za slavlje. Bio je to sjajan udarac s više od 20 metara koji je pogodio gornji lijevi kut gostujućeg vratara koji se protegnuo koliko je mogao, ali tu 'bombu' nije mogao zaustaviti.

  - Verona je igrala dobar nogomet i bilo je teško prvo poluvrijeme. Svi uvijek dajemo svoj maksimum, a kada smo pojačali ritam onda smo i zaslužil pobjedu. Bili smo jako motivirani.Imali smo dosta utakmica, ali naporno smo radili prošlog ljeta da bismo sada imali snage za sve te utakmice. Gol? Mislim da je to bio najbolji gol moje karijere - rekao je Barella nakon utakmice. 

   

  Iz drugih medija