REUTERS/Massimo Pinca
NAPOKON GA JE KRENULO

RONALDO NAKON PRVIJENCA ZA JUVENTUS I SJAJNE PREDSTAVE NOVINARIMA OTKRIO ŠTO GA JE MUČILO 'Očito je da sam bio napet...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2018. 21:46

U 4. kolu Serie A u susretu između Juventusa i Sassuola Cristiano Ronaldo je napokon proigrao i postigao dva pogotka na sveopće oduševljenje navijača Juventusa. Bianconeri su slavili 2:1, a osim Ronalda, u sučevoj nadoknadi pogodak je za Sassuolo postigao Senegalac Khouma Babacar.

Ponajbolji igrač svijeta nakon susreta izjavio je da je bio 'malo napet' zbog toga što u prva tri kola nije uspio zabiti svoj prvijenac za novi klub, ali je sada uživao u ovim pogocima kojima je srušio Sassuolo.

Sjajnome Portugalcu trebalo je 28 pokušaja i 320 minuta za postizanje prvoga pogotka u talijanskoj Serie A, a protiv Sassuola je u periodu od samo 15 minuta uspio postići dva gola.

"Vrlo sam sretan, dobro smo ušli u susret. Igrači Sassuola dobro su se branili, ali smo povećali pritisak u igri i mislim da smo zasluženo došli do pobjede. Zaista sam želio postići pogodak u talijanskome prvenstvu i sretan sam što sam pronašao put do mreže.", izjavio je Ronaldo za Sky Sport Italy.

Mogao je Ronaldo zabiti i još koji pogodak u utakmici, no u tim situacijama nedostajalo je i malo sreće.

"To je nogomet. Važno je samo da momčad pobijedi. Očito je da sam bio malo napet zbog svih tih kritika moje igre nakon prelaska iz Real Madrida, znam da navijači mnogo očekuju od mene, ali zahvalan sam svojim suigračima što mi cijelo vrijeme daju podršku. Znam da dobro radim i bilo je pitanje vremena kad će i golovi doći na red. Dobro se prilagođavam na talijanski nogomet.", zaključio je slavni Portugalac.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 09:50