Marco Luzzani/Getty Images
VRATA MU NISU ZATVORENA

S GATTUSOM NEMA ŠALE: ŽIVOPISNI TRENER OBJASNIO ZAŠTO JE IZBACIO KALINIĆA I PONUDIO RUKU POMIRENJA O slučaju se oglasila i klupska vrhuška

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2018. 23:28

Nakon 3:2 pobjede protiv Chieva u 29. kolu Serie A Milanov trener Gennaro Gattuso vratio se na 'slušaj Kalinić'.

Podsjećamo, Kalinića je Gattuso odlučio izostaviti iz sastava iako nije ozlijeđen, a navodno je u pitanju nedovoljno zalaganje na treninzima.

"Sutra je novi dan, a u nogometu ne smijete imati zamjerki. Ja imam 25 igrača i ista pravila vrijede za sve. Tijekom dvosatnog treninga trebaju dati sve od sebe. Želim vidjeti profesionalizam i zalaganje na terenu. Tko ne želi trenirati, ostaje doma. U svakoj utakmici igramo za nešto važno i za nas su utakmice od ključnog značaja", rekao je Gattuso na presici nakon utakmice upitan za komentar o Kaliniću.

O Kalinićevom privremenom izuzeću iz kadra progovorio je i Christian Abbiati, bivši vratar kluba, a trenutni menadžer slavnog milanskog kluba.

"Gattuso je bio jasan sa svima, želi vidjeti ono najbolje na treninzima. Nije to vidio i izuzeo ga je iz kadra, ali nema gorčine. Kalinić nam je važan i Gattuso vjeruje u njega", objasnio je Abbiati.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
19. travanj 2024 09:30