Fred Lee/Getty Images
KAO DA GA NIJE NI BILO

SRAMOTA IDE DALJE: MANDŽUKIĆ NIJE NI NA KLUPI, A POGLEDAJTE TKO JE POZVAN U PRVU MOMČAD JUVENTUSA Trener Juvea ovim je potezom otkrio apsolutno sve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2019. 21:46

Cristiano Ronaldo propustit će subotnje gostovanje kod Leccea u sklopu 9. kola Serie A.

Maurizio Sarri objavio je popis igrača na koje računa za spomenuti susret, a Ronalda na njemu nema jer ga je Juventusov trener odlučio odmoriti. Na popisu nema niti Marija Mandžukića, iako je zdrav i spreman za igru, a zanimljivo je kako je Sarri na popis uvrstio Marca Olivierija i Han Kwang-songa iz U23 momčadi.

Najnoviji je to dokaz da je Sarri u potpunosti prekrižio Mandžukića koji ove sezone nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za 'Bianconere'.

Hrvatski napadač očito će biti redovito izostavljan iz kadra sve do zime, kada se naposlijetku očekuje njegov transfer (kao najveći favorit za njegovo dovođenje slovi Manchester United)

Za susret protiv Leccea ne konkurira ozlijeđeni Douglas Costa, dok su se Mattia De Sciglio i Danilo oporavili od ozljeda.

Juventusova momčad za Lecce

Szczesny, Pinsoglio, Buffon; De Sciglio, De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Bonucci, Rugani, Demiral; Pjanić, Khedira, Matuidi, Emre Can, Rabiot, Bentancur; Dybala, Cuadrado, Higuain, Bernardeschi, Olivieri, Han

Linker
23. travanj 2024 18:42