Reuters / Max Rossi Livepic
IGRAČE BLAGOSLOVIO I PAPA

SUPER MARIJU - SUPER PLAĆA Juventus si ne može priuštiti da ga izgubi: Evo kakvo bogatstvo talijanski velikan nudi Mandžukiću da potpiše novi ugovor!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. svibanj 2017. 10:13

Dok u Juventusu čekaju liječničku dijagnozu ozljede donjeg dijela leđa koju je Mario Mandžukić zadobio u nedjeljnom derbiju talijanskog prvenstva protiv Rome u medijima je osvanula vijest kako hrvatskom napadaču torinski velikan nudi produljenje ugovora.

Tuttosport tako navodi da Juventus Mandžukiću nudi produljenje ugovora do 2020. godine (aktualni mu ugovor istječe 2019. godine) s boljim financijskim uvjetima. Prema novom ugovoru Mandži bi plaća narasla s 3.5 milijuna eura godišnje na 5 milijuna.

Talijanski dnevnik navodi da su u Juventusu itekako svjesni Mandžukićeve važnosti za klub, koliko važnu ulogu igra u Allegrijevom sustavu 4-2-3-1 i spremni su ga bogato nagraditi. Navodi se također kako su u klubu itekako svjesni da je 'Super Mario' postao ljubimac navijača, kako zbog svoje uloge i ponašanja na terenu, ali i izvan njega". Stoga žele zaustaviti medijske glasine o njegovom eventualnom odlasku iz kluba.

Mandžukić je ove sezone upisao 32 nastupa u Serie A, 10 u Ligi prvaka i 3 u Talijanskom kupu. Upisao je ukupno 9 golova i 7 asistencija.

Kažimo da su Juventosova i Lazijeva momčad uoči finala Talijanskog kupa koje se igra večeras u Rimu primljene su kod Pape Franje koji ih je blagoslovio.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
16. travanj 2024 13:03