REUTERS/Massimo Pinca
LA GAZZETTA DELLO SPORT

TALIJANI HVALE HRVATA U REDOVIMA ATALANTE, BIO JE NAJBOLJI PROTIV JUVENTUSA! Uoči okršaja s Dinamom igra u životnoj formi, zasjenio je čak i - Pjanića

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 24. studeni 2019. 23:31

Bitno je naglasiti da je Mario Pašalić u posljednje vrijeme najbolji igrač Atalante! Hrvatski je reprezentativac u velikoj formi.

Protiv Manchester Cityja postigao je pogodak za izjednačenje i važan bod koji Atalanti daje nadu da bi mogli izboriti (barem) proljeće u Europskoj ligi.

Pašalić je i protiv Juventusa, dakle još jednog vrlo snažnog suparnika, dobio najbolje kritike medija. La Gazzetta dello Sport proglasila ga je najboljim u redovima Atalante, a dobio je ocjenu 7.

Igrao je odlično u oba smjera, motrio je i značajno umanjio Pjanićev učinak, a bio je i vrlo opasan u završnici kada mu je vratar Szczesny​ bravurozno obranio udarac iz blizine.

BERGAMO, ITALY - NOVEMBER 23:  Robin Gosens of Atalanta BC celebrates with his team-mate Mario Pasalic after scoring the opening goal during the Serie A match between Atalanta BC and Juventus at Gewiss Stadium on November 23, 2019 in Bergamo, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

Linker
21. travanj 2024 00:48