Soccer Football - Coppa Italia - Quarter Final - Atalanta v Juventus - Stadio Atleti Azzurri, Bergamo, Italy - January 30, 2019 Atalanta's Mario Pasalic and team mates celebrate after the match REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

LA GAZZETTA DELLO SPORT

TALIJANI HVALE HRVATA U REDOVIMA ATALANTE, BIO JE NAJBOLJI PROTIV JUVENTUSA! Uoči okršaja s Dinamom igra u životnoj formi, zasjenio je čak i - Pjanića

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 24.11.2019. u 22:31

 • Bitno je naglasiti da je Mario Pašalić u posljednje vrijeme najbolji igrač Atalante! Hrvatski je reprezentativac u velikoj formi.

  Protiv Manchester Cityja postigao je pogodak za izjednačenje i važan bod koji Atalanti daje nadu da bi mogli izboriti (barem) proljeće u Europskoj ligi.

  Pašalić je i protiv Juventusa, dakle još jednog vrlo snažnog suparnika, dobio najbolje kritike medija. La Gazzetta dello Sport proglasila ga je najboljim u redovima Atalante, a dobio je ocjenu 7.

  Igrao je odlično u oba smjera, motrio je i značajno umanjio Pjanićev učinak, a bio je i vrlo opasan u završnici kada mu je vratar Szczesny​ bravurozno obranio udarac iz blizine.

  BERGAMO, ITALY - NOVEMBER 23: Robin Gosens of Atalanta BC celebrates with his team-mate Mario Pasalic after scoring the opening goal during the Serie A match between Atalanta BC and Juventus at Gewiss Stadium on November 23, 2019 in Bergamo, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
  Emilio Andreoli/Getty Images
   

  Iz drugih medija