Soccer Football - Serie A - AC Milan vs AS Roma - San Siro, Milan, Italy - October 1, 2017 AC Milan’s Nikola Kalinic gestures REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS

Nikola Kalinić

KAD STVARI KRENU LOŠE

TALIJANSKA LEGENDA OBRUŠILA SE NA NIKOLU KALINIĆA PA OMALOVAŽILA I REPREZENTACIJU HRVATSKE 'Ljudi, pa on ni tamo ne igra!'

AUTOR:
    • Sportske Novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 03.11.2017. u 11:04

  • Navijači Milana od ove su sezone očekivali povratak u vrh talijanskog nogometa, no nakon što je gotova skoro trećina ove sezone višestruki prvak Europe je tek na osmom mjestu s 15 bodova manje od vodećeg Napolija te 13 manje od najvećeg rivala, drugoplasiranog Intera.

    Na pojačanja je potrošen 231 milijun eura. Trener Vincenzo Montella trpi najveće kritike, no sada se na udaru našao i Nikola Kalinić.

    "Jesmo li sigurni kako je Nikola Kalinić igrač za Milan? Ljudi, pa on nema čak sigurno mjesto niti u reprezentaciji Hrvatske. Nisam siguran da je Milan napravio dobar potez kada ga je kupio", izjavio je Giuseppe Bergomi, inače talijanska legenda, ali iz dresa Intera, koji je eto indirektno poručio i kako je Milan puno veći od reprezentacije Hrvatske.