Mandžukić i Pjanić
 REUTERS/Massimo Pinca / REUTERS
MENI SE ON SVIĐA, ALI...

TKO SE NAKON OVE IZJAVE BIH ZVIJEZDE NIJE SJETIO MARIJA MANDŽUKIĆA? Miralem Pjanić u jednoj rečenici sažeo što točno nedostaje Sarrijevom Juventusu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2019. 19:51

Zanimljiv osvrt na igru novog Juventusa dao je za Tuttosport proslavljeni veznjak torinske momčadi Miralem Pjanić. Ozlijeđeni bosanskohercegovački as prokomentirao je igru Sarrijevog Juventusa, i naredbu trenera da po utakmici ima barem 150 dodira s loptom.

"Pokušavam napraviti ono što od mene traži Sarri - pronaći prostor i biti dostupan za primanje lopte. Meni se sviđa Sarrijeva vizija, igranje sa samo jednim ili dva dodira, ali moramo postići to da lopta ide brže od nas. Imam vrlo važnu ulogu i osjećam se vrlo dobro u ovom sustavu, iako u posljednje vrijeme ne ubijamo rivale i ne postižemo dovoljno golova u odnosu na šanse koje stvorimo", rekao je Pjanić pa pojasnio što točno nedostaje Sarrijevom Juventusu i mnoge podsjetio upravo na sve ono što je proteklih godina Juveu donosio Mario Mandžukić.

"Moramo igrati puno agresivnije, biti bezobzirniji, pogotovo u napadu, a onda bi nas se i naši protivnici više plašili i imali više respekta prema nama u igri. Zato smo stalno u opasnosti i ne iskorištavamo na pravi način naš način igre", objasnio je Pjana.

Juventus je nakon 10. kola prvi s 26 bodova, Inter drugi s 25, a Atalanta treća s 19.

Linker
18. travanj 2024 17:22